• O firmě

    •  Firma Jan Vrábík byla založena v roce 1990, Janem Vrábíkem a manželkou, z počátku pouze jako prodejna masa a uzenin. Po roce prodeje jsme začali s výrobou domácích klobás, párků, domácí sekané a zabijačkových specialit. V roce 1993 jsme zřídili vlastní výrobnu v pronajatých prostorách, kde si vše vyráběl sám Jan Vrábík společně s 5 zaměstnanci. Poptávka po našich produktech se začala zvyšovat a provoz již na takovou výrobu nestačil. V roce 2008 jsme vybudovali nové vlastní výrobní prostory dle požadavků EU. Výrobna je dnes rodinného charakteru, od roku 2001 začala pracovat ve firmě i dcera, která se stará o finanční stránku a v roce 2005 i syn, který zajišťuje společně s Janem Vrábíkem st. plán a chod výroby.
    • Vyrábíme vždy z kvalitní suroviny,ve výrobcích garantujeme min 70% MASA bez použití separátů a sóji dle vlastních receptur, téměř všechny výrobky jsou bezlepkové.
    • Naše výrobky nabízíme především v našich třech prodejnách v Kněževsi, v Rakovníku v Poštovní ulici a U Penny Dukelských hrdinů.
    • Výrobky a maso rozváží naši externí řidiči po celém Středočeském a Severočeském kraji.
    • V letošním roce jsme dodělali kompletně celé prostory výrobny, lahůdek, nového obchodu a novinkou je i bufet.
    • V současné době zaměstnáváme 39 zaměstanců.
    • Jsme držitelé certifikátu na zpracování masa a výroby masných výrobků
    • Výrobek Cikánská klobása obdržel označení A Klasa
    • Přistavěna nová klima komora na výrobu fermentovaných salámů a klobás
    • Všechny stroje, na kterých vyrábíme splňují nejmodernější technologie